UW DAK, ONZE ZORG

DIT DOEN ONZE DAKDEKKERS IN Arnhem EN OMGEVING

Een dak dat lekt, een schoorsteen die gekapt moet worden of ruimtegebrek in de slaapkamer. Dit zijn een paar voorbeelden waar Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud een oplossing voor biedt.

Neem contact op

DAKRENOVATIE EN -ONDERHOUD

DAKEN

Wij verzorgen de installatie, de renovatie en het onderhoud aan uw pannendaken, bitumineuze daken (platte daken) en monumentale daken. Of u ons nu inschakelt voor een renovatie of voor een nieuwbouwproject, wij doen het beide vakkundig en met aandacht. Verder zorgen wij ervoor dat uw daken prima geïsoleerd worden. Onze isolatiematerialen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en energiebesparend.

DAKKAPELLEN

Wilt u uw woning uitbreiden met een dakkapel? U bent slechts een belletje verwijderd van meer ruimte in uw huis. Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud levert dakkapellen van kunststof, van hout of in combinatie met trespa en keralit. Daarnaast behoren dakkapellen van zink ook tot de mogelijkheden. Onze dakkapellen worden al binnen één dag geplaatst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

ZINK- EN KOPERWERK

We leveren ook zink- en koperwerk. Deze materialen gebruiken we voor onder meer dakgoten en hemelwaterafvoeren. Koper en zink gaan jarenlang mee en kunnen bovendien hergebruikt worden.

OVERIGE DIENSTEN

De dakdekkers van Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud zijn niet alleen goed met werkzaamheden op uw dak. Zij gaan ook graag voor u aan de slag met het plaatsen van kiepramen, de grondige reiniging van uw pand of de isolatie van uw woning. 


Is uw dak in orde maar kan uw schoorsteen wel een beurt gebruiken? Wij voeren ook schoorsteenrenovaties uit zoals kap- en voegwerk en het kappen van uw schoorsteen

Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
Klapstraat 32 a 
6842 AE Arnhem

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Laat uw dak renoveren en onderhouden door de dakdekkers van Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud uit Arnhem.