dakkapel Arnhem
Uw dak,
onze zorg

Dit doen onze dakdekkers in Arnhem en omgeving

Een dak dat lekt, een schoorsteen die gekapt moet worden of ruimtegebrek in de slaapkamer. Het zijn voorbeeld van problemen waar Hedijk Dakrenovatie en -Onderhoud een oplossing voor biedt.

Dakrenovatie en -onderhoud

Dakrenovatie Arnhem

Daken

Wij verzorgen de installatie, de renovatie en het onderhoud aan uw pannendaken, bitumineuze daken (platte daken) en monumentale daken. Of u ons nu inschakelt voor een renovatie of voor een nieuwbouwproject, wij doen het beide net zo lief. Verder zorgen wij ervoor dat uw daken prima geïsoleerd worden. Onze isolatiematerialen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en energiebesparend. 

dakdekker Arnhem

Dakkapellen

Wilt u uw woning uitbreiden met een dakkapel? U bent slechts een belletje naar Hedijk verwijderd van meer ruimte in huis. We leveren dakkapellen van kunststof, van hout of in combinatie met trespa en keralit. Daarnaast behoren dakkapellen van zink ook tot de mogelijkheden. Onze dakkapellen worden al binnen één dag geplaatst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

dakdekkersbedrijf Arnhem

Zink- en koperwerk

We leveren ook zink- en koperwerk. Deze materialen gebruiken we voor onder meer dakgoten en hemelwaterafvoeren. Koper en zink gaan jarenlang mee en kunnen bovendien hergebruikt worden.

dakonderhoud Arnhem

Overige diensten

De dakdekkers van Hedijk Dakrenovatie en –Onderhoud zijn niet alleen goed op uw dak. Zij gaan ook graag voor u aan de slag met het plaatsen van kiepramen, de grondige reiniging van uw pand of de isolatie van uw woning.

Is uw dak in orde maar kan uw schoorsteen wel een beurt gebruiken? Wij voeren ook schoorsteenrenovaties uit zoals kap- en voegwerk en het kappen van uw schoorsteen.

Informeer naar de uiteenlopende mogelijkheden, bel 0317-316444.