Dakdekker Wageningen

Uw dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Wanneer er problemen zijn met uw dak, of wanneer er onderhoud nodig is om uw dak in goede conditie te houden, wilt u de werkzaamheden natuurlijk laten verrichten door een ervaren en bewezen capabele partij. Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud is als dakdekker in Wageningen al jarenlang actief. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw dak of het onderhoud of renovatie van een bestaand dak: onze vaklieden leveren altijd het best mogelijke resultaat.

Al meer dan 30 jaar de dakdekker voor Wageningen en omgeving

Ons familiebedrijf werd opgericht in 1997 in Arnhem en sindsdien zijn wij jaar na jaar gegroeid. Inmiddels zijn wij een veelgevraagde dakdekker voor de wijde regio, maar onze kernwaarden zijn nooit veranderd: wij leveren de beste kwaliteit tegen zeer eerlijke tarieven. Ons inschakelen voor uw dak, betekent tevens profiteren van de voordelen van een kleinschalig familiebedrijf:

  • persoonlijk contact
  • korte lijnen
  • prettige, transparante communicatie.

Wij beloven u niet alleen kwaliteit; wij bewijzen dit ook. Wanneer wij werkzaamheden aan uw dak hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een garantiecertificaat. Dit certificaat biedt u voor minimaal 10 jaar garantie tegen lekkage. Mocht het door ons aangelegde, gerepareerde of onderhouden dak lekkage gaan vertonen, dan is het herstel hiervan voor onze rekening. Wij garanderen u echter dat uw dak niet zal lekken. Mede dankzij onze uitstekende service en voorwaarden zij wij al vele jaren dé dakdekker in Wageningen.

Ook voor bijzondere projecten

Onze vaardigheden blijven niet beperkt tot de aanleg, renovatie en onderhoud van pannendaken en platte daken. Ook voor bijzondere projecten kunt u bij ons terecht, zoals de aanleg en reparatie van zinkwerk en het plaatsen van hekwerk. Bekijkt u eens onze projectenpagina voor voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen.

Dakdekker in Wageningen en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Wageningen, maar natuurlijk in de gehele regio.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zoekt u een dakdekker in Wageningen voor de aanleg, reparatie/onderhoud of renovatie van uw dak? Wij staan voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan en laat u verrassen door onze eerlijke prijzen.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44