Dakdekker Velp

Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud is al meer dan dertig jaar een vertrouwde en gerenommeerde dakdekker voor Velp en omgeving. Wij zijn er voor het uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw dak. Van het leggen van nieuwe pannendaken of bitumineuze daken, tot het renoveren van daken op oude of monumentale panden en alles daar tussenin. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij bieden u de kwaliteit van authentiek vakmanschap, persoonlijke en snelle service en zeer goede prijzen.

De ervaren allround dakdekker in Velp

Uw dak verdient de aandacht van een erkende specialist. Als een van de belangrijkste onderdelen van uw woning, wilt u dat uw dak te allen tijde in de best mogelijke conditie verkeert. Zo kunt u jarenlang zorgeloos wonen. Ons bedrijf zorgt daarvoor.

Wij worden als ervaren allround dakdekker in Velp ingeschakeld voor het dekken van nieuwe daken. We verrichten echter ook onderhoud en reparaties aan bestaande daken. Als bewijs van de kwaliteit die wij u leveren, ontvangt u na onze werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Dit certificaat heeft een garantieperiode van minimaal 10 jaar. Deze garantie durven wij u te geven, omdat wij weten dat wij kwaliteit leveren. Mocht u toch een probleem ondervinden, dan lossen wij dit kosteloos voor u op.

Ook voor speciale projecten

Wie zoekt naar een dakdekker in Velp, heeft natuurlijk meerdere keuzes. De reden waarom wij zo vaak worden gekozen, is niet alleen omdat wij al sinds 1997 bewijzen kwaliteit te leveren tegen zeer eerlijke prijzen, maar ook omdat wij beschikbaar zijn voor speciale projecten. Wij kunnen u services bieden die niet elke dakdekker u kan bieden. Kijkt u maar eens op onze projectenpagina voor een selectie van deze speciale werkzaamheden. Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker in Velp die u ook perfect van dienst kan zijn met alle werkzaamheden aan uw zinkwerk en die zelfs maatwerk kan leveren op het gebied van onder andere hekwerk, zijn wij voor u de aangewezen partij.

Dakdekker in Velp en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Velp, maar natuurlijk in de gehele regio.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Wij brengen met plezier een vrijblijvende en persoonlijke offerte voor u uit. Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44