Dakdekker Veenendaal

Van de ene op de andere dag constateert u lekkage, na een storm blijken uw dakpannen beschadigd te zijn of uw zinkwerk blijkt ineens aan vervanging toe. Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud is de dakdekker in Veenendaal die u belt om alle problemen met uw dak en zinkwerk te verhelpen.

Wij zijn er al sinds 1997 voor klanten in Veenendaal en de wijde omgeving om hen te helpen bij problemen met het dak. Of het nu gaat om een pannendak, een bitumineus (plat) dak of problemen met dakgoten, afvoeren of afdeklijsten: wij verhelpen elk probleem snel, vakkundig en tegen eerlijke prijzen.

Uw vertrouwde dakdekker in Veenendaal met ruim 30 jaar ervaring

Uw huis is u natuurlijk dierbaar en dus is het logisch dat u voor werkzaamheden aan uw dak op zoek bent naar een ervaren specialist. Zoekt u een dakdekker in Veenendaal of omgeving, dan zijn wij de ervaren specialist die u zoekt. Bij ons vindt u dakdekkers die hun vak verstaan. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw dak, het vervangen, onderhouden of repareren van een bestaand dak of zelfs het restaureren van een zeer oud dak: wij beschikken over alle kennis, kunde en ervaring om u perfect van dienst te zijn.

Altijd een gratis dakinspectie vooraf

Uw dak kan verrassingen voor u in petto hebben. Wat oogt als een klein, eenvoudig probleem, kan in een ongunstig geval een groter probleem blijken te zijn. Ook een dak dat nog perfect oogt, kan verborgen gebreken herbergen. Daarom kunt u ons altijd inschakelen voor een gratis dakinspectie. Met deze inspectie brengen wij de staat van uw dak in kaart en kunnen wij u adviseren over de te nemen stappen. Dit is een service die niet elke dakdekker in Veenendaal u biedt en bovendien is een persoonlijke offerte bij ons ook altijd gratis en vrijblijvend.

Dakdekker in Veenendaal en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Veenendaal, maar natuurlijk in de gehele regio.

Kies voor service en kwaliteit

Zoekt u een dakdekker in Veenendaal die service en kwaliteit combineert met zeer eerlijke prijzen? Neem dan nu contact met ons op en vertel ons waar u behoefte aan hebt. Wij geven u graag meer informatie en stellen een vrijblijvende offerte op maat voor u samen. Kiest u voor ons, dan ontvangt u op al onze werkzaamheden een garantiecertificaat van minimaal 10 jaar.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44