Dakdekker Renkum

sinds 1997 werkzaam als dakdekker in Renkum

Van tussenwoningen tot boerderijen en moderne villa’s: als u een dakdekker in Renkum zoekt die altijd de maximale kwaliteit kan leveren tegen zeer eerlijke tarieven, ongeacht het type woning, dan belt u Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud. Ons bedrijf is sinds 1997 werkzaam als dakdekker in Renkum en de wijde omgeving. In die bijna dertig jaar tijd hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend.

Hoewel ons bedrijf in de loop der jaren flink is gegroeid, is het uitgangspunt altijd gelijk gebleven: perfecte kwaliteit en service bieden tegen een uitstekende prijs. In ons familiebedrijf zijn alle benodigde kennis en kunde aanwezig. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en beschikken over riante ervaring. Wij combineren ouderwets ambacht met de nieuwste technieken en hechten veel waarde aan een prettige samenwerking. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op prettige, informele en open communicatie.

De allround dakdekker in Renkum

Wij zijn de allround dakdekker in Renkum en kunnen alle mogelijke werkzaamheden aan pannendaken en bitumineuze daken perfect voor u verzorgen. Wij worden met grote regelmaat ingeschakeld voor reparaties aan daken. Een defect aan uw dak is altijd vervelend, maar wij zorgen ervoor dat het probleem snel en adequaat wordt verholpen. Ook wanneer spoed vereist is, kunt u op ons rekenen. Op al onze werkzaamheden krijgt u een garantiecertificaat van minimaal tien jaar.

Ook wanneer er geen sprake is van een defect, kunnen wij u van dienst zijn, bijvoorbeeld met de renovatie van een oud dak, onderhoud om uw bestaande dak in perfecte conditie te houden of met het plaatsen van aan fraai, nieuw dak.

Dakdekker in Renkum en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Renkum, maar natuurlijk in de gehele regio.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Hoe kunnen wij u helpen? Wellicht hebt u een probleem met uw dak, maar ook wanneer u een vraag hebt of meer informatie wenst, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. “Vrijblijvend” is bij ons van groot belang, want als uw persoonlijke dakdekker in Renkum verrichten wij indien gewenst een gratis en vrijblijvende dakinspectie en ook een persoonlijke offerte op maat kost u niets en zorgt voor geen enkele verplichting. Neem contact met ons op en vertel waar u naar op zoek bent en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

Vraag vrijblijvend een offerte of gratis dakinspectie aan

    Bel ons: 0317 31 64 44