Dakdekker Oosterbeek

Bent u op zoek bent naar een betaalbare, zeer vakkundige dakdekker in Oosterbeek? Neem dan contact met ons op. Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud bestaat al sinds 1997. Ons bedrijf helpt klanten van A tot Z met het dak. Wij zijn er voor het bedekken, repareren, onderhouden en renoveren. Vanzelfsprekend werken wij aan pannendaken, maar ook aan bitumineuze daken. Al meer dan 30 jaar werken wij in de wijde regio. Wij staan bekend om onze sublieme prijs/kwaliteitverhouding.

Uw persoonlijke, zeer ervaren dakdekker in Oosterbeek

Een probleem aan uw dak, is altijd zeer vervelend. Het probleem kan vaak vanuit het niets optreden. Reparatie is urgent. Wanneer u het probleem met uw dak niet verhelpt, kan de schade nog veel groter worden. Gelukkig kunnen wij u als uw persoonlijke, zeer ervaren dakdekker in Oosterbeek altijd snel van dienst zijn. Als familiebedrijf combineren wij vakmanschap met korte lijnen en transparante communicatie.

Voordat wij werkzaamheden aan uw dak verrichten, voeren wij altijd een gratis dakinspectie uit. Hiermee zorgen wij van tevoren voor duidelijkheid. Zo voorkomen wij dat u achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook wanneer u geen zichtbaar probleem met uw dak hebt, kunt u ons inschakelen voor een inspectie. Deze is geheel vrijblijvend en gratis. Wij zullen u altijd eerlijk adviseren. Mocht u uw dak door ons willen laten onderhouden, dan verzorgen wij met plezier een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor u.

Net iets meer

Wij zijn de dakdekker in Oosterbeek die u net iets meer biedt dan u gewend bent. Wij investeren doorlopend in onze kennis, Onze dakdekkers beschikken allemaal over een gedegen opleiding en een schat aan ervaring. U kunt ons inschakelen voor eenvoudige reparatiewerkzaamheden, maar ook voor complete aanleg van al uw daken inclusief zinkwerk (zoals dakgoten, afvoeren en afdeklijsten) bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakdekker in Oosterbeek en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Oosterbeek, maar natuurlijk in de gehele regio.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In de loop der jaren hebben wij als dakdekker voor Oosterbeek en omgeving al veel projecten bij u in de buurt succesvol afgerond. Wat kunnen wij voor u betekenen? Bespreek uw wensen met ons. Wij verzorgen graag een op maat gemaakte, vrijblijvende en goede offerte voor u.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44