Dakdekker Huissen

Hedijk, de Dakdekker voor Huissen

Voor werkzaamheden aan uw dak, zoekt u natuurlijk een dakdekker in Huissen die heeft bewezen over de juiste kennis en kunde te beschikken. Wat vindt u nog meer van belang? Een informele, persoonlijke service, snelle beschikbaarheid, heldere voorwaarden en goede prijzen, bijvoorbeeld? Dit alles vindt u bij Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud. Al sinds 1997 werken wij voor talloze klanten in Huissen en omgeving. Wij hebben reeds vele projecten succesvol en tot volle tevredenheid van onze klanten afgerond en kunnen ook u perfect van dienst zijn.

De dakdekker in Huissen voor al uw werkzaamheden

Hedijk is een dakdekker in Huissen die u in kunt schakelen voor al uw werkzaamheden. Of het nu gaat om een pannendak of een dak van bitumen (een plat dak); er is niets dat ons nog kan verrassen. In de loop der jaren hebben wij alles al meegemaakt en gedaan. In ons familiebedrijf werken gedegen opgeleide en zeer ervaren dakdekkers die u altijd topkwaliteit leveren tegen zeer goede tarieven.

Als bewijs van onze kwaliteit krijgt u na voltooiing van onze werkzaamheden altijd een garantiecertificaat van minimaal 10 jaar, waarmee u verzekerd bent van adequate en gratis hulp bij eventuele lekkage aan daken waar wij aan gewerkt hebben. Ervaring van klanten leert echter dat deze hulp niet nodig is. Wij leveren vakwerk.

De dakdekker voor Huissen voor voor onderhoud, reparatie & renovatie

Wanneer u denkt aan werkzaamheden aan uw dak, denkt u wellicht aan reparaties. Hiermee kunnen wij u uiteraard van dienst zijn, maar ook voor de aanleg van een nieuw dak op uw (nieuwbouw)woning, onderhoud of renovatie van uw dak bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij zijn wij niet alleen gespecialiseerd in alle werkzaamheden aan uw dak; als ervaren dakdekker in Huissen kunnen wij u ook perfect van dienst zijn met werkzaamheden aan zinkwerk en hekwerk rondom uw daken. Wij zijn altijd in staat om maatwerk te leveren en onze diensten onderscheiden zich door net dat stukje extra.

Dakdekker in Huissen en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Huissen, maar natuurlijk in de gehele regio.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebt u werkzaamheden te verrichten aan uw dak en zoekt u een betrouwbare, ervaren en servicegerichte dakdekker in Huissen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Ook een dakinspectie is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44