Dakdekker Ede

Waar vindt u nog een Dakdekker in Ede die zijn vak verstaat, die van alle markten thuis is en aan alle soorten daken kan werken tegen eerlijke prijzen? Wij maken graag kennis met u. Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud bewijst zich al sinds 1997 als vooraanstaande dakdekker in Ede en de wijde omgeving. Of u nu een nieuw dak wilt laten plaatsen, een oud dak wilt laten renoveren of uw dak wilt laten onderhouden of repareren: wij zijn hiervoor de aangewezen partij.

De dakdekker in Ede voor alle werkzaamheden

Uw dak is belangrijk. Een goed dak lijkt zo vanzelfsprekend. Het is iets waar u waarschijnlijk zelden bij stilstaat, totdat er een probleem met uw dak optreedt, zoals lekkage. Wat het probleem met uw dak ook is: wij kunnen het verhelpen. U kunt altijd een beroep op ons doen en indien nodig zijn wij in staat om spoedservice te verlenen.

Onze diensten zijn er ook op gericht om toekomstige problemen met uw dak te voorkomen. Door op uw (nieuwbouw)woning direct een goed, nieuw dak aan te laten leggen, bijvoorbeeld, of door uw bestaande dak te onderhouden of te renoveren. Wilt u weten hoe het met uw dak gesteld is, dan verrichten wij een gratis dakinspectie voor u. Mede dankzij deze service zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een populaire dakdekker in Ede.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom voorzien wij u altijd van een garantiecertificaat van minimaal 10 jaar. Het is een bewijs van ons vakmanschap en zorgt ervoor dat in het hoogst onwaarschijnlijke geval van lekkage, wij dit netjes en gratis voor u verhelpen.

U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden aan zowel pannendaken als bitumineuze (platte) daken. Wij zijn daarbij als ervaren allround dakdekker in Ede in staat om verregaand maatwerk te leveren. Bekijkt u maar eens voorbeelden van onze projecten om te zien wat wij onder andere op het gebied van zink- en hekwerk voor u kunnen betekenen.

Dakdekker in Ede en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Ede, maar natuurlijk in de gehele regio.

Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte

Hebt u vragen, wilt u meer informatie of een persoonlijke, vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44