Dakdekker Duiven

Een dakdekker in Duiven nodig?

Een probleem met uw dak komt vaak onverwacht en ongelegen, dus u zoekt een dakdekker in Duiven die uw probleem snel kan verhelpen tegen eerlijke kosten. Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud is de specialist die u zoekt. Al meer dan 30 jaar verrichten wij alle vormen van onderhoud, reparaties en werkzaamheden aan zowel pannendaken als bitumineuze daken. Van het verhelpen van een klein defect tot het plaatsen van een compleet nieuw dak of het renoveren van een oud dak: u kunt op ons vertrouwen.

De dakdekker in Duiven die net wat verder gaat

Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor elke klus aan uw dak. Wij zijn beschikbaar voor onderhouds-, reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan daken van alle soorten woningen. Waar wij ons echt mee onderscheiden, zijn onze service, kwaliteit, prijzen, maar ook de mogelijkheid tot verregaand maatwerk. Wij zijn de dakdekker voor Duiven en omgeving die net wat verder gaat dan gebruikelijk.

Zo kunnen wij u niet alleen van dienst zijn met werkzaamheden aan uw dak, maar ok alle werkzaamheden aan uw zinkwerk verrichten. Het is zelfs mogelijk om ons in te schakelen voor zaken als hekwerk aan en rondom uw dak. Wij werken dagelijks aan zeer uiteenlopende opdrachten. Wilt u een idee krijgen van wat wij zoal voor u kunnen betekenen, bekijk dan onze projectenpagina voor een impressie van ons werk.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en dat willen wij u bewijzen. Wanneer u ons kiest als uw dakdekker in Duiven, leveren wij op al onze werkzaamheden een garantiecertificaat. Met dit certificaat hebt u minimaal 10 jaar de zekerheid dat eventuele lekkages aan daken waaraan wij voor u hebben gewerkt door ons snel, kundig en kosteloos worden opgelost. Met ons kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

Dakdekker in Duiven en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Duiven, maar natuurlijk in de gehele regio.

Een vrijblijvende inspectie of offerte

Wilt u ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende dakinspectie of offerte aan. Beide zijn geheel gratis. Na een inspectie van uw dak kunnen wij u precies vertellen wat onze bevindingen zijn en u vrijblijvend adviseren. Hebt u vervolgens behoefte aan onze diensten, dan verzorgen wij als uw persoonlijke dakdekker in Duiven met plezier een geheel vrijblijvende en gratis offerte voor u. Vanzelfsprekend kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44