Dakdekker Bennekom

Dakdekkersbedrijf Bennekom

Zoekt u een goede, betrouwbare dakdekker in Bennekom? Zoek dan niet verder en neem contact op met Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud. Al talloze klanten in Bennekom en omgeving gingen u voor. Wij hebben tot grote tevredenheid van huiseigenaren daken onderhouden, gerepareerd, vervangen, gerenoveerd en nieuw geplaatst (op bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen, maar ook bij bestaande bouw). Ook u kunnen wij perfect helpen tegen zeer goede prijzen.

Uw vertrouwde dakdekker in Bennekom

Ons familiebedrijf werd in 1997 gestart in Arnhem en niet lang daarna werden wij ook vaak gevraagd voor dakwerkzaamheden in andere gemeenten. Zo zijn wij ook al jarenlang uw vertrouwde dakdekker in Bennekom. Of u nu problemen met uw dak ervaart, behoefte hebt aan renovatie of onderhoud of gewoon een prachtig nieuw dak wilt laten plaatsen: wij zijn er voor alle werkzaamheden aan pannendaken en bitumineuze daken.

Niet alleen dat: als ervaren en allround specialist kunnen wij ook alle werkzaamheden aan uw zinkwerk uitvoeren. Hebt u bijvoorbeeld een defect aan uw afvoer, dakgoot of afdeklijst, dan kunt u een beroep doen op onze hulp. Wij werken vanzelfsprekend secuur en snel en kunnen indien nodig zelfs spoedservice leveren.

Altijd eerlijk en transparant

Wij zijn er trots op om zo’n populaire dakdekker in Bennekom te zijn. Daarom staat service bij ons ook hoog in het vaandel. Uw dak is u dierbaar en zeer belangrijk voor uw woning. Wij begrijpen als geen ander dat problemen met – of werkzaamheden aan – uw dak spannend kunnen zijn. Daarom werken wij altijd eerlijk en transparant. Hoe u dit ervaart? Wij hanteren korte lijnen, houden van informele communicatie en verzorgen geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie voor u. De bevindingen van deze inspectie delen wij met u in begrijpelijke taal. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent en bovendien bent u nergens toe verplicht.

Dakdekker in Bennekom en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Bennekom, maar natuurlijk in de gehele regio.

Ervaar onze kwaliteit in een vrijblijvende offerte

Zoekt u de perfecte dakdekker in Bennekom? Vraag dan een gratis op maat gemaakte offerte bij ons aan. Ook dit is geheel vrijblijvend. Vertel ons waar u behoefte aan hebt en wij komen zeer snel bij u terug met een aantrekkelijk en scherp geprijsd voorstel.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

    Bel ons: 0317 31 64 44