Dakdekker Arnhem

De dakdekker in Arnhem voor renovatie en onderhoud

Hedijk Dakrenovatie is uw vertrouwde, gespecialiseerde dakdekker in Arnhem. Wij zijn dat al sinds 1997 en in de loop der jaren heeft ons familiebedrijf een zeer solide reputatie opgebouwd als het bedekken of renoveren van zowel pannendaken maar ook bitumineuze (platte) daken! Als u een nieuw dak of onderhoud aan uw dak nodig heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op

De dakdekker uit Arnhem voor uw dak

Of u nu een nieuw dak wilt laten aanleggen op uw nieuwbouwwoning of het dak van een monumentaal pand wilt laten renoveren: voor alle werkzaamheden aan uw dak kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn uw dakdekker in Arnhem die niet alleen vakwerk levert, maar dit bovendien doet tegen zeer scherpe prijzen.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan een fijne en plezierige samenwerking. Wanneer u ons inschakelt voor de (renovatie)werkzaamheden aan uw dak, weet u zeker dat uw dak in capabele handen is. Van het verhelpen van lekkages tot het repareren van zinkwerk, onderhoud of het plaatsen van een prachtig nieuw dak: onze ervaren vakmensen verzorgen het voor u.

Onze dakdekker uit arnhem biedt gratis dakinspectie

Twijfelt u over de staat van uw dak? Schakel ons dan in. Wij verzorgen een gratis dakinspectie voor u. Met deze inspectie brengen wij de conditie van uw dak in kaart. Wij leggen alles in begrijpelijke taal aan u uit en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren. Ook geheel vrijblijvend zijn onze offertes op maat.

Vertrouw op bewezen kwaliteit

Wij zijn de dakdekker voor Arnhem en omstreken die al meer dan 30 jaar bewezen kwaliteit levert. Als bewijs hiervan ontvangt u na het afronden van onze werkzaamheden een garantiecertificaat. Dit certificaat biedt u minimaal 10 jaar garantie op lekkage aan uw dak. Als allround specialist zijn wij niet alleen de juiste partij voor alle werkzaamheden aan uw dak; ook voor de aanleg en het onderhoud van zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Hebt u behoefte aan de diensten van een dakdekker in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar. Bespreek uw wensen met ons en wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat.

Dakdekker in Arnhem en omgeving

Onze dakdekkers van Hedijk werken niet alleen in Arnhem, maar natuurlijk in de gehele regio.

Hedijk Dakdakker uit Arnhem
  • Hedijk Dakrenovatie en Onderhoud
  • Klapstraat 32 a
  • 6842 AE Arnhem
Vandaag
Toon alle openingstijden >

Vraag vrijblijvend een offerte of gratis dakinspectie aan

    Bel ons: 0317 31 64 44